Tian Krasniqi, djaloshi vetëm dy vjeç e gjysmë nga Tërpeza e Malishevës, ka humbur që nga pasditja e djeshme.

Familjarët me anë të disa postimeve në Facebook, kanë kërkuar ndihmën e qytetarëve për kërkime dhe për gjetjen e tij.

Në kërkim të tij janë një numër i madh bashkëfshatarësh të cilët kanë dalë në ndihmë të familjarëve.
Postimi i plotë i familjarëve:

Që nga orët e pasdites, ka humbur Tiani nga lagjja Lahaj e fshatit tonë Tërpezë Komuna e Malishevës.
Tian Bujar Krasniqi, dy vjeç e gjysmë ka humbur edhe ende nuk dihet asgjë për fatin e tij.

Në kërkim të tij janë një numër i madh i bashkëfshatarëve të cilët kanë dalur ta kërkojnë. Poashtu, u bëhet apel të gjithë atyre që mund të ndihmojnë për gjetjen e Tianit sa më shpejtë. Kërkohen edhe vullnetar që të ndihmojnë në kërkimin e fëmijës që ka humbur.

Të gjithë ata që kanë ndonjë informatë, ju lutem kontaktoni numrin: 045689923, Nexhat Krasniqi.

 

Tian Krasniqi, a boy only two and a half years old from Tërpeza in Malisheva, has been missing since yesterday afternoon.

The relatives, through several posts on Facebook, have asked for the help of citizens to search and find him.

In search of him are a large number of fellow villagers who have come to the aid of family members.
Full family post:

Since the afternoon, Tiani has been missing from the Lahaj neighborhood of our village Tërpezë, Malisheva Municipality.
Tian Bujar Krasniqi, two and a half years old, is still missing and nothing is known about his fate.

In search of him are a large number of fellow villagers who have come out to look for him. It also appeals to anyone who can help find Tian as soon as possible. Volunteers are also required to assist in the search for the missing child.

All those who have any information, please contact the number: 045689923, Nexhat Krasniqi.