Në fshatin Poliqkë të Kamenicës dje rreth orës 16:45 është gjetur e várur në degën e një lisi Arbesa Musliu e cila dyshohet se ka kryer vetëvrásje.

Arbesa Musliu 20-vjeçare është larguar nga shtëpia e burrit dhe pas kërkimit nga familjarët e saj, është gjetur në një distancë rreth 300 metra larg shtëpisë.

Prokuroria Themelore në Gjilan ka nisur hetimet lidhur me vdêkjen e 20-vjeçares nga Kamenica, e cila u gjet e várur mbrëmë në fshatin Poliqkë të Kamenicës. Kështu ka bërë të ditur kryeprokurori i kësaj prokurorie, Jetish Maloku, i cili tha se ende nuk dihen motivet e këtij rasti.

“Mund ta konfirmoj si rast. Víktima dyshohet se është vetëvrárë. Janë duke u bërë hetimet, ndërsa trupi i pajetë i víktimës është gjetur nga familjarët dhe më pas është dërguar në IML për obduksion. Ende nuk dihen motivet e këtij rasti”, tha Maloku.

In the village of Poliqkë in Kamenica yesterday around 16:45, Arbesa Musliu was found killed in the branch of an oak tree, who is suspected of having committed suicide.

20-year-old Arbesa Musliu left her husband’s house and after a search by her family, she was found at a distance of about 300 meters from the house.

The Basic Prosecution in Gjilan has launched an investigation into the death of a 20-year-old woman from Kamenica, who was found murdered last night in the village of Poliqkë in Kamenica. This was announced by the Chief Prosecutor of this prosecution, Jetish Maloku, who said that the motives of this case are still unknown.

“I can confirm it as a case. The victim is suspected of having committed suicide. Investigations are underway, while the dead body of the victim was found by family members and then sent to IML for autopsy. The motives of this case are still unknown “, said Maloku.