Raportohet se një i ri nga Qeparoi, pak minuta më parë është transportuar me urgjencë në spitalin e Sarandës.

Ai është identifikuar si shtetasi Vasil Meni, 20 vjeç dhe është dërguar në spital në gjendje të rëndë.

Sipas dyshimeve të para, mendohet se ai është helmuar, ndërkohë që familjarët e tij nuk kanë dhënë ende sqarime të mëtejshme.

Policia ka mbërritur në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e plotë të shkaqeve.

It is reported that a young man from Qeparoi, a few minutes ago was transported urgently to the hospital in Saranda.

He was identified as Vasil Meni, 20, and was taken to hospital in serious condition.

According to initial suspicions, he is thought to have been poisoned, while his family members have not yet given further explanations.

Police have arrived at the scene and are working to fully clarify the causes.