Një 21 vjeçar nga Tirana lëvizte me shpejtësi 197 km/h në kushte të lagështirës në rrugë dhe trafikur ende me fluks të madh. Siç njofton policia, 21 vjeçari kishte vetëm 7 muaj nga data e paisjes me patentë. Një shpejtësi e tillë rrezikon seriozisht jo vetëm jetën e drejtuesit të mjetit, por edhe rrezik potencial për jetën e përdoruesve të rrugës.

Policia ka njoftuar se gjatë 5 orëve kontroll me radar e dragera, janë pezulluar 22 patenta, nga të cilat 10 për shpejtësi e 12 për alkool.

Në pranga kanë rënë 4 shoferë për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe 3 për drejtim mjeti pa Leje Drejtimi.

Në aksin rrugor Sauk – Teg janë evidentuar 10 raste të shpejtësisë mbi normat e lejuara, shpejtësi që varionin 155 km/h deri 197 km/h.

A 21-year-old from Tirana was moving at a speed of 197 km / h in conditions of humidity on the road and still heavy traffic. According to the police, the 21-year-old was only 7 months old from the date of obtaining the license. Such speeding seriously endangers not only the life of the driver, but also a potential danger to the lives of road users.

Police have announced that during 5 hours of radar and drag control, 22 patents have been suspended, of which 10 for speed and 12 for alcohol.

4 drivers fell into handcuffs for driving while intoxicated and 3 for driving without a driving license.

In the road axis Sauk – Teg were identified 10 cases of speed above the allowed norms, speeds ranging from 155 km / h to 197 km / h.