Detaje të reja kanë dalë në dritë pas gjetjes së trupit të pajetë të 22 vjeçarit Sokol Shytre në Vlorë.

Burime bëjnë me dije se pistat kryesore të hetimit janë ajo e vrasjes me dashje e më pas hedhja në det ekspertiza nxori se i riu kishte hematoma në kokë dhe pista tjetër është ajo e ndonjë goditje aksidentale.

Sipas bashkëfshatarëve dhe familjarët e 22 vjeçarit dyshimet kryesore janë se i riu mund të jetë vrarë.

Sipas saj familjarët kanë konfirmuar se ai ka dalë nga shtëpia të dielën në darkë për të takuar shokët për një kafe dhe nuk është kthyer më në banesë. Gjithashtu rezulton se 22 vjeçari pjesën më të madhe të kohës qëndronte në Kurjan me nënën e tij pasi babai ishte emigrant në Greqi.

Ndërkohë sipas policisë dyshohet se i riu mund të kishte mbi 36 orë i mbytur.

New details have come to light after finding the dead body of 22 year old Sokol Shytre in Vlora.

Sources suggest that the main clues of the investigation are that of premeditated murder and then throwing into the sea, the expertise revealed that the young man had hematomas on his head and the other track is that of an accidental blow.

According to fellow villagers and relatives of the 22-year-old, the main suspicions are that the young man may have been killed.

According to her, the relatives have confirmed that he left the house on Sunday night to meet friends for a coffee and has not returned to the apartment. It also turns out that the 22-year-old spent most of the time in Kurjan with his mother as his father was an immigrant in Greece.

Meanwhile, according to the police, it is suspected that the young man could have drowned for over 36 hours.