Një 23-vjeçar shqiptar ka gjetur vdekjen tragjikisht në një aksident automobilistik në New York, SHBA. I riu është Eri Cakoni, i cili ka qenë duke shkuar në punë bashkë me një mikun e tij kur është aksidnetuar. I riu jetonte në Amerikë me familjen e tij, motren dhe nënën, të cilat tashmë janë të pikëlluara nga largimi tragjik i djalit të vetëm.

Pas kësaj ngjarje tragjike, familja kërkon që të sjellë trupin e të riut në Shqipëri. Për këtë është krijuar një fondacion online ku çdokush mund të kontribuojë sa të mundet.

Këtu mund të ndihmoni familjen.

A 23-year-old Albanian died tragically in a car accident in New York, USA. The young man is Eri Cakoni, who was going to work with a friend when he was injured. The young man lived in America with his family, sister and mother, who are already saddened by the tragic departure of their only son.

After this tragic event, the family seeks to bring the body of the young man to Albania. An online foundation has been set up for this where anyone can contribute as much as they can.

Here you can help the family.