Në studion e emisionit me “Zemër të Hapur”, ditën e hene u trajtua historia e një 23-vjeçareje e cila ishte dhunuar dhe ngacmuar seksualisht brenda familjes së ish-bashkëshortit.

Ajo rrëfeu për publikun kalvarin e gjatë të vuajtjeve dhe skenat tragjike të ndodhura në familje.

Ish-bashkëshorti kishte ushtruar dhunë ndaj saj në mënyrë sistematike. Pas shumë përpjekjesh të njëpanjëshme 23-vjeçarja nuk mundi ta shpëtonte dot martesën e saj.
Sot në pjesën e dytë të emisionit, e reja tregoi të tjera fakte tronditëse. Ajo tha po ashtu se nga martesa lindi edhe një djalë.

Por pas lindjes së djalit gjërat u përkeqësuan. Klejla thotë se përvec dhunës mësoi se ish-bashkëshorti e tradhtonte.

Ajo ka vendosur në atë moment të nisë një jetë të re në Itali. Është rimartuar, Por problem tani është djali. Nëna tregoi se të birin e ka lënë me të atin disa herë, pork a marrë vesh që ai e dhunonte edhe të birin. Sot në studion e emisionit ajo kërkon ndihmë ekonomike për të birin. pasi nga i ati sic thotë, nuk merr asgjë.

“Kur mora vesh edhe tradhtitë Që unë shkoja në punë ai më trasdhtonte Shumë njerëz më gjykojnë por unë kam jetën time. Unë ika në Itali, më thanë prindërit lërja djalin edhe babait se edhe ai e ka fëmijë. Ia cova cunin ca ditë pork u kthye më rrëfeu: Babi më rrafi, më bërtiti. U shtanga e mora në telefon si është problemi, por ai ma mohoi. Ndërsa djali më tregoi edhe pjesët ku e kishte rrahur. Shkova edhe në polici për këtë gjë”,- thotë ajo.

In the studio of the show with “Open Heart”, on Monday, the story of a 23-year-old woman who was raped and sexually harassed within the family of her ex-husband was treated.

She shared with the public the long ordeal of suffering and the tragic scenes that took place in the family.

The ex-husband had systematically abused her. After many unilateral efforts, the 23-year-old could not escape her marriage.
Today in the second part of the show, the young woman showed other shocking facts. She also said that a son was born from the marriage.

But after the boy was born, things got worse. Klejla says that in addition to violence, she learned that her ex-husband was cheating on her.

She decided at that moment to start a new life in Italy. He’s remarried, but the problem now is the boy. The mother testified that she had left her son with her father several times, but that he had also raped her son. Today in the studio of the show she asks for economic help for her son. for from his father, as he says, he receives nothing.

“When I found out about the betrayals. When I went to work, he betrayed me. Many people judge me, but I have my life. I fled to Italy, my parents told me to leave my son and father because he also has children. I took the cunin to him for a few days, but he came back and told me: Dad grabbed me, shouted at me. I was stunned and got on the phone about the problem, but he denied it. While the boy also showed me the parts where he had beaten him. I also went to the police for this, “she said.