Një 25- vjeçare e cila po hidhte plehrat në fshatin Mallunxë të Matit ka rënë aksidentalisht nga ura. Ajo ka marrë dëme të konsiderueshme nga rrëzimi dhe është transportuar drejt Tiranës.

Nuk dihen rrethanat e ngjarjes apo arsyeja se pse 25- vjeçarja u rrëzua nga ura.

Mat/ Informacion paraprak

Rreth orës 09.30, shërbimet e Komisariatit të Policisë Mat, kanë marrë informacion se në vendin e quajtur “Kumia e Tullave” fshati Mallunxë, Bashkia Mat, shtetasja F.T., 25 vjeç, ka renë aksidentalish nga ura duke hedhur plehrat.

E dëmtuara është dërguar për ndihmë më të specializuar drejt Tiranës.

Grupi hetimor po vijon hetimet për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

A 25-year-old woman who was throwing garbage in the village of Mallunxë i Matit accidentally fell from the bridge. It received significant damage from the crash and was transported to Tirana.

The circumstances of the incident or the reason why the 25-year-old woman fell from the bridge are not known.

Preliminary Mat / Information

Around 09.30, the services of the Mat Police Commissariat have received information that in the place called “Kumia e Tullave” the village of Mallunxë, Municipality of Mat, the citizen F.T., 25 years old, accidentally fell from the bridge throwing garbage.

The injured party was sent for more specialized assistance to Tirana.

The investigative group is continuing the investigation to clarify the circumstances of the event.