Nuk dihet nëse e ka seriozisht apo diçka që nuk është në rregull.
30-vjeçari i akuzuar për vrasjen e të dashurës së tij 26-vjeçare në Folegandros të Greqisë do të sillet të enjten përsëri përpara hetuesve për të dëshmuar.

I akuzuari për vrasje me paramendim të 26-vjeçares Garyfallia Psarakou, ai kërkoi dhe mori një afat nga nëpunësi i gjykatës, në mënyrë që të përgatisë linjën e tij të mbrojtjes me avokatin Giannis Vlachos.

Sipas medias lokale naxostimes.gr, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve kur hyri në automjetin e patrullës së policisë për t’u transportuar përsëri në qendrën e paraburgimit, 30-vjeçari tha “ngushëllime dhe forcë për familjen e Garyfallia”.

30-vjeçari u arrestua për krimin një ditë pasi trupi i 26-vjeçares u gjet në det dhe pranoi vrasjen. Sipas hetimeve i riu pas grindjes me të dashurën e shtyu atë dhe e hodhi nga shkëmbinjtë në det.

It is not known if he is serious or if something is wrong.
The 30-year-old accused of killing his 26-year-old girlfriend in Folegandros, Greece, will be brought before investigators again on Thursday to testify.

Accused of the premeditated murder of 26-year-old Garyfallia Psarakou, he sought and received a deadline from the court clerk in order to prepare his line of defense with lawyer Giannis Vlachos.

According to local media naxostimes.gr, answering reporters’ questions when he entered the police patrol vehicle to be transported back to the detention center, the 30-year-old said “condolences and strength to Garyfallia’s family”.

The 30-year-old was arrested for the crime a day after the 26-year-old’s body was found at sea and confessed to the murder. According to the investigation, the young man, after arguing with his girlfriend, pushed her and threw her from the rocks into the sea.