Ndërron jetë një nga shtatë të plagosurit nga aksidenti që ndodhi mbrëmjen e sotme në Elbasan. Shtetasi që ka ndërruar jetë është Kledis Deda 26-vjeç që ishte pasagjer në makinën tip “Volkswagen Cabriole”.

Makina me të cilën ai po udhëtonte drejtohej nga shoferja me inicialet F.B. e cila është e plagosur. Makina u dëmtua shumë nga përplasja me një minibus me turistë që po ktheheshin nga juglindja.

Ndërkohë që të lënduar nga përplasja me “Volkswagen”-in kanë mbetur edhe 5 pasagjerë të minibusit, që po kthehej nga juglindja, guidë për festat. Të plagosurit nga minibusi, sipas policisë janë jashtë rrezikut për jetën. Nga aksidentet sot në Shqipëri janë shënuar 4 viktima dhe 9 të plagosur.

One of the seven injured in the accident that happened tonight in Elbasan dies. The citizen who passed away is Kledis Deda, 26 years old, who was a passenger in the “Volkswagen Cabriole” type car.

The car he was traveling in was driven by the driver with the initials F.B. which is injured. The car was badly damaged by a collision with a minibus with tourists returning from the southeast.

Meanwhile, 5 passengers of the minibus, which was returning from the southeast, were injured in the collision with the “Volkswagen”, a guide for the holidays. The injured from the minibus, according to the police, are out of danger for life. From the accidents today in Albania are marked 4 victims and 9 injured.