Tiranë – Një 27-vjeçar është arrestuar nga policia e Tiranës për shkak se akuzohet për mashtrim. Sipas policisë i arrestuari është identifikuar si A.H 27-vjeç.

Ai akuzohet se nëpërmjet mashtrimit merrte shuma parash personave të ndryshëm, me qëllim që ti punësonte në sektorin privat dhe publik.

Njoftimi i policisë:

Nga specialistët për Hetimin e Krimit Ekonomik dhe Financiar në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë u bë ndalimi i shtetasit A. H., 27 vjeç, pasi ky shtetas në anë të mashtrimit, iu merrte shuma parash personave të ndryshëm, me qëllim që ti punësonte në sektorin privat dhe publik.

Tirana – A 27-year-old man has been arrested by the Tirana police because he is accused of fraud. According to police, the detainee was identified as 27-year-old A.H.

He is accused of fraudulently taking money from various people in order to employ them in the private and public sectors.

Police notification:

The specialists for the Investigation of Economic and Financial Crime in cooperation with the Prosecutor’s Office of the Tirana Judicial District detained the citizen AH, 27 years old, after this citizen, through fraud, took money from various persons, in order to employ them in the sector. private and public.