Një ngjarje tepër e rëndë ka ndodhur në Los Anxheles, SHBA, ku një nënë 28-vjeçare ka mbytur tre fëmijët e saj, përfshirë një foshnjë të sapolindur dhe më pas ka tentuar t’i japë fund jetës. Nga hetimet e zyrës mjeko-ligjore mësohet se fëmijët janë Mia Camila Rodriguez, 4 vjeç dhe dy vëllezërit e saj Mason Mateo Rodriguez, 3 vjeç dhe Milan Mateas Rodriguez, vetëm një mujash.

Familjarët e 28-vjeçares thanë se ajo kishte rënë në depresion që pas lindjes së fëmijës së tretë dhe ky mendohet të jetë edhe shkaku kryesor për ngjarjen e kobshme. Fëmijët u gjetën në një dhomë gjumi në shtëpinë e tyre në South Ferris Avenue rreth orës 12.45 të hënën, pasi një anëtar i familjes bëri thirrje për ndihmë, sipas toger Chuck Calderaro.

Ata nuk merrnin frymë dhe përpjekjet për t’i ringjallur rezultuan të pasuksesshme. Familja e 28-vjeçares Sandra Chico ka nisur një fushatë GoFundMe për të ndihmuar në pagimin e shërbimeve të varrimit të fëmijëve.

A very serious incident took place in Los Angeles, USA, where a 28-year-old mother strangled her three children, including a newborn baby, and then tried to end her life. From the forensic office investigations it is learned that the children are Mia Camila Rodriguez, 4 years old and her two brothers Mason Mateo Rodriguez, 3 years old and Milan Mateas Rodriguez, only one month old.

Relatives of the 28-year-old said she had been depressed since the birth of her third child and this is thought to be the main cause for the gruesome event. The children were found in a bedroom at their home on South Ferris Avenue around 12.45pm on Monday after a family member called for help, according to Lieutenant Chuck Calderaro.

They did not breathe and attempts to resurrect them were unsuccessful. The family of 28-year-old Sandra Chico has launched a GoFundMe campaign to help pay for funeral services for children.