Një 29-vjeçar humbi jetën ditën e djeshme në Tropojë, teksa ishte duke rregulluar një makineri në vendin e punës.

Artan Mulosmani ka ndërruar jetë në vend dhe pas kësaj policia ka arrestuar pronarin e biznesit të inerteve, ku i riu punonte.

Ditën e sotme janë publikuar edhe fotot e të riut.

Përmes një postimi në Facebook, vëllai i Artanit njofton për vdekjen e parakohshme të vëllait dhe jep detaje mbi ceremoninë e varrimit.

A 29-year-old man lost his life yesterday in Tropoja, while he was fixing a machine at work.

Artan Mulosmani died on the spot and after that the police arrested the owner of the inert business, where the young man worked.

Today, the photos of the young man were also published.

Through a Facebook post, Artan’s brother announces his brother’s untimely death and gives details about the funeral ceremony.