Një fëmijë 3-vjeçar në Sarandë është dërguar me urgjencë drejt Tiranës pas dëmtimeve që ka pësuar si pasojë e rrëzimit të një dollapi.

Mësohet se ai është dërguar fillimisht në spitalin e Sarandës ku dhe ka marrë ndihmën e parë mjekësore.

Më pas mjekët e këtij spitali e kanë vlerësuar gjendjen e rëndë të fëmijës duke kërkuar transportimin e tij drejt Tiranës.

Për shkak të frakturës së rëndë, transportimi i tij është kryer me helikopter.

 

A 3-year-old child in Saranda was sent urgently to Tirana after the injuries he suffered as a result of the collapse of a cupboard.

It is learned that he was initially sent to Saranda hospital where he received first aid.

Afterwards, the doctors of this hospital assessed the serious condition of the child, requesting his transportation to Tirana.

Due to the severe fracture, his transportation was carried out by helicopter.