Një 30-vjeçare ka dëmtuar veten duke prerë damarët.

Policia njofton se ngjarja e rëndë ka ndodhur pasditen e sotme në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, por nuk dihen ende motivet.

Ndërkohë ajo është transportuar në spital dhe ndodhet në kujdesin e mjekëve, ndërsa policia është duke vijuar punën për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

Informacion paraprak

Më datë 20.10.2020, rreth orës 18:30, në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, për motive ende të paqarta, një shtetase ende e paidentifikuar, rreth 30 vjeçe, dyshohet se ka dëmtuar veten duke prerë damarët e duarve, e cila u dërgua menjeherë në spital dhe ndodhet nën kujdesin e mjekëve.

 

A 30-year-old woman injured herself by cutting her veins.

Police announces that the serious incident happened this afternoon on the Boulevard “Dëshmorët e Kombit”, but the motives are still unknown.

Meanwhile, she was transported to the hospital and is under the care of doctors, while the police are continuing the work for the full clarification of the event.

Preliminary information

On 20.10.2020, around 18:30, on the boulevard “Dëshmorët e Kombit”, for reasons still unclear, a still unidentified citizen, about 30 years old, is suspected of injuring herself by cutting the veins of her hands, which was was immediately taken to hospital and is under the care of doctors.