Ndërron jetë si pasojë e Covid-19, një 34-vjeçare nga Librazhdi e cila prej ditësh ishte e shtruar në Spitalin Infektiv në QSUT. 34-vjeçarja shënon moshën më të re të personave që kanë ndërruar jetë si pasojë e koronavirusit në vend.

Në përditësimin e të dhënave, Ministria e Shëndetësisë tha se 34-vjecarja ndërroi jetë mëngjesin e sotëm, në spitalin Infektiv. Sipas njoftimit zyrtar e reja nga Librazhdi vuante nga insuficenca renale kronike, diabeti, hipertensioni, e konfirmuar me Covid19.

“E reja ishte e shtruar në shërbimin infektiv prej disa ditësh, në gjendje të rëndë dhe e intubuar, pavarësisht përkujdesjes së mjekëve nuk ka mundur të mbijetojë.”- thuhet në njoftimin e Ministrisë.

34-vjeçarja nga Librazhdi e çon në 47 numrin e personave që kanë ndërruar jetë si pasojë e Covid-19.

He died as a result of Covid-19, a 34-year-old woman from Librazhd, who had been hospitalized in the Infectious Diseases Hospital at QSUT for days. The 34-year-old marks the youngest age of people who have died as a result of coronavirus in the country.

In updating the data, the Ministry of Health said that the 34-year-old died this morning at the Infectious Diseases Hospital. According to the new official announcement from Librazhd, he suffered from chronic renal failure, diabetes, hypertension, confirmed by Covid19.

“The young woman was hospitalized in the infectious service for several days, in serious condition and intubated, despite the care of doctors, she could not survive,” the ministry said in a statement.

The 34-year-old from Librazhd brings to 47 the number of people who have died as a result of Covid-19.