Vritet me thikë 34-vjeçari në Durrës. Idajet Dulla është vrarë me thikë në lagjen 13 në afërsi të Plepave. Trupi i pajete eshte gjetur në afërsi të shinave të trenit

Durrës/Informacion paraprak

Një person është gjetur pa shenja jete tek shinat e trenit në zonën e Plepave në qytetin e Durrësit.

Njoftimi i policisë: Durrës/Informacion paraprak

Më datë 19.09.2020, rreth orës 15:55, në Urgjencën e Spitalit Durrës ka mbërritur i dëmtuar me mjet prerës (thikë,), shtetasi I.D., 34 vjeç, banues në Durrës, i cili si pasojë i plagëve të marra, ka ndërruar jetë.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e ngjarjes.

A 34-year-old man was killed with a knife in Durrës. Idajet Dulla was stabbed to death in neighborhood 13 near Plepave. The lifeless body was found near the train tracks

Durrës / Preliminary information

A person was found without signs of life on the train tracks in the area of ​​Plepave in the city of Durrës.

Police notification: Durrës / Preliminary information

On 19.09.2020, around 15:55, in the Emergency Department of Durrës Hospital, the citizen ID, 34 years old, resident in Durrës, arrived injured with a cutting tool (knife), who as a result of the received wounds, changed be.

The investigation team is at the scene and is working to uncover the event.