Rrapush Çeça me banim në lagjen “Hekurudha” në këtë qytet, u gjet i aksidentuar sot në aksin rrugor Elbasan-Tiranë në afërsi të fshatit Shijon.

Automjeti me targë AA 513 VS, me të cilin ai po udhëtonte, ka devijuar nga autostrada dhe është përplasur me mbrojtësen anësore.

Për aksidentin është njoftuar policia e cila ka shkuar menjëherë në vendngjarje duke bërë të mundur transportimin e tij drejt spitalit për të marrë ndihmën e nevojshme mjekësore.
Aktualisht Rrapush Çeça ndodhet në spital nën kujdesin e mjekëve.

Sipas dëshmisë së vëllait të tij, një ditë më parë ai u nis për të kryer disa ekzaminime mjekësore në spital, por humbi kontaktet me familjen e cila kërkoi ndihmën e policisë për gjetjen e tij.
Por sot në mëngjes ai është gjendur i aksidentuar në anë të autostradës.


Rrapush Çeça, living in the “Hekurudha” neighborhood in this city, was found injured today on the Elbasan-Tirana road axis near the village of Shijon.

The vehicle with license plate AA 513 VS, with which he was traveling, deviated from the highway and collided with the side guard.

The accident was reported to the police, who immediately went to the scene, enabling him to be transported to the hospital to receive the necessary medical assistance.
Rrapush Çeça is currently in the hospital under the care of doctors.

According to his brother’s testimony, the day before he left to perform some medical examinations at the hospital, but lost contact with the family which sought the help of the police to find him.
But this morning he was found injured on the side of the highway.