Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Francë ku një nënë 31 vjeçare është vrarë dhe më pas djegur në mes të rrugës nga ish bashkëshorti i saj.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në lagjen Merignac , pranë aeroportit Bordeaux në Francën jugperëndimore.
Sipas raportit të policisë, gruaja 31-vjeçare u ndoq në mes të rrugës nga burri i saj 44-vjeçar, i cili e qëlloi atë në këmbë para se ta mbulonte me lëng të ndezshëm dhe t’ia vinte flakën

31-vjeçarja dhe 44-vjeçari ishin të ndarë, ndërsa fëmijët e tyre – të moshës 3, 7 dhe 11 – jetonin me nënën e tyre.

Burri u arrestua gjysmë ore pas vrasjes dhe gjatë kontrollit ju gjet një rrip i mbushur me municione luftarake. Ai akuzohet për vrasjen e gruas së tij, sipas medieve të huaja.

A serious incident occurred in France where a 31-year-old mother was killed and then burned in the middle of the street by her ex-husband.

The serious incident took place in the Merignac neighborhood, near Bordeaux airport in southwestern France.
According to the police report, the 31-year-old woman was chased in the middle of the street by her 44-year-old husband, who shot her in the leg before covering her with flammable liquid and setting her on fire.

The 31-year-old and the 44-year-old were separated, while their children – aged 3, 7 and 11 – lived with their mother.

The man was arrested half an hour after the murder and during the search he found a belt filled with ammunition. He is accused of killing his wife, according to foreign media.