Një tjetër vetëvrasje është shënuar ditën e sotme në Vlorë.

Mësohet se një 45-vjeçar i ka dhënë fund jetës duke u vetëvarur.

Policia njofton se në zonën e Portonovës, Zvërnec, në stan bagëtish dyshohet se është vetëvarur me litar për shkak të depresionit shtetasi B.J., rreth 45 vjeç, banues në Vlorë, thotë policia.

Njoftimi i policisë

Vlorë

Në zonën e Portonovës, Zvërnec, në stan bagëtish dyshohet se është vetëvarur me litar për shkak të depresionit shtetasi B.J., rreth 45 vjeç, banues në Vlorë.

Nga kqyrja paraprake në trupin e pajetë nuk vërehen dëmtime të tjera përveç asaj të shkaktuar nga litari.

Grupi hetimor ndodhet në vendin e ngjarjes dhe po kryen veprimet e mëtejshme për sqarimin e rrethanave.

Another suicide was recorded today in Vlora.

It is learned that a 45-year-old man ended his life by hanging himself.

Police report that in the area of ​​Portonova, Zvërnec, in a cattle stall, it is suspected that a citizen B.J., about 45 years old, resident in Vlora, hanged himself with a rope due to depression, says the police.

Police notification

Vlore

In the area of ​​Portonova, Zvërnec, in a cattle shed, it is suspected that a citizen B.J., about 45 years old, resident of Vlora, committed suicide by rope due to depression.

Preliminary examination of the dead body did not show any damage other than that caused by the rope.

The investigative team is at the scene and is carrying out further actions to clarify the circumstances.