Arrestohet autorit që qëlloi me breshëri automatiku në Elbasan. Ai është Arjan Ruvina, 45 vjeç me banim në lagjen “Qemal Stafa”.

Sipas të dhënave 45-vjeçari ka qenë nën efektin e alkoolit kur ka qëlluar disa herë në ajër nga oborri i shtëpisë së tij. Nga ngjarja nuk ka pasur të plagosur. Por breshëritë e armës kanë shkaktuar panik dhe frikë tek banorët e lagjes përreth.

Në vendin e ngjarjes kanë mbërritur forca të shumta policie dhe forca speciale që kanë identifikuar dhe kapur autorin. Mësohet se 45-vjeçari nuk ka bërë rezistencë.

Sipas të dhënave të policisë ngjarja ka ndodhur pas një konflikti fanmiljar.
Grupi hetimor po punon p[ër zbardhjen e rrethanave të kësaj ngjarje.

Komunikata e Policisë:

Në vijim të infromacionit paraprak, pas kontrollit tē imtësishëm të territorit të bërë nga shêrbimet e policisë ne zonën ku ishte bërë telefonata, si dhe pas infromacioneve të marra në rrugë operative , policia ka bërë të mundur identifikimin dhe shoqërimin e autorit të dyshuar që ka qëlluar me armë zjarri në ajër pas një konflikti familjar, 45 vjeçari është shoqëruar në policoi për veprime të mëtejshme si dhe ështē sekuestruar edhe arma e zjarrit kallashnikov.

The perpetrator who fired automatic volleys in Elbasan is arrested. He is Arjan Ruvina, 45 years old, living in the “Qemal Stafa” neighborhood.

According to the data, the 45-year-old was under the influence of alcohol when he shot several times in the air from his backyard. No one was injured in the incident. But gunshots have caused panic and fear among residents of the surrounding neighborhood.

Numerous police forces and special forces arrived at the scene and identified and apprehended the perpetrator. It is learned that the 45-year-old did not resist.

According to police data, the event took place after a fanmiljar conflict.
The investigative group is working to clarify the circumstances of this event.

Police Communication:

Following the preliminary information, after the detailed control of the territory made by the police services in the area where the call was made, as well as after the information received on the operational road, the police made it possible to identify and escort the suspected perpetrator who shot with a firearm in the air after a family conflict, the 45-year-old was escorted to the police station for further actions and the Kalashnikov firearm was seized.