Një shumë e konsiderueshme parash është sekustruar nga autoritetet kufitare të doganës së Kakavijës.

Shuma prej 23 mijë Eurosh u gjetën të fshehura në çantën e dorës së 46-vjeçares me iniciale A.T., e cila ishte pasagjere në makinë.

Sipas policisë, paratë u gjetën gjatë kontrollit në vijën e dytë në dalje të Shqipërisë. 23 mijë Eurot u sekuestruan pasi nuk ishin deklaruar sipas ligjit.

Ndërsa 46-vjeçarja u procedua në gjendje të lirë për mosdeklarim të të hollave dhe sendeve me vlerë në kufi.

A considerable amount of money has been seized by the Kakavija customs border authorities.

The amount of 23 thousand Euros was found hidden in the handbag of the 46-year-old with the initials A.T., which was a passenger in the car.

According to the police, the money was found during the control in the second line at the exit of Albania. 23 thousand Euros were seized because they were not declared according to law.

While the 46-year-old was prosecuted at large for not declaring money and valuables at the border.