Detaje të tjera kanë dalë në dritë në lidhje me gruan e cila u gjet e vdekur në banesën e saj me shenja prerjeje në qafë, në Bajzë të Malësisë së Madhe.

Ajo u identifikua si Violeta Gjuraj 47-vjeç. Burime bëjnë me dije ajo vuante prej kohësh nga probleme depresioni dhe merrte kurim të posaçëm për shqetësimet e shëndetit mendor.

Komshinjtë e të ndjerës deklarojnë jashtë kamerave se Violetës i kanë vrarë burrin 7 vite më parë, me të cilin ajo ka patur tre fëmijë, 2 vajza dhe një djalë. Për shkak të konfikteve familjare dhe marrëdhënieve jo të mira me fëmijët 47-vjeçarja jetonte e vetme dhe në kushte të vështira ekonomike.

Gjithashtu bëhet me dije se ajo ishte në konflikt me familjarët e ish-bashkëshortit por nuk dihet ende nëse viktima i ka dhënë fund jetës apo është mbytur nga dikush tjeter.

Kujtojmë se ka qenë djali i viktimës ai i cili ka njoftuar policinë pasi prej 3 ditësh nuk kishte komunikuar me nënën që nuk i hapte telefonin. Denoncimi në polici ështe bërë mbrëmë rreth orës 12 e 30.

Sot paradite policia ka thyer portën e banesës së 47 vjeçares e cila është gjetur e vdekur. Pritet ekspertiza mjeko-ligjore për të nxjerrë në dritë rrethanat e kësaj ngjarjeje.

 

Other details have come to light about the woman who was found dead in her apartment with cut marks on her neck, in Bajza of Malësia e Madhe.

She was identified as 47-year-old Violeta Gjuraj. Sources suggest she has long suffered from depressive problems and was receiving special treatment for mental health concerns.

Neighbors of the deceased state outside the cameras that Violeta was killed by her husband 7 years ago, with whom she had three children, 2 daughters and a son. Due to family conflicts and bad relations with the children, the 47-year-old lived alone and in difficult economic conditions.

It is also reported that she was in conflict with the ex-husband’s relatives but it is not yet known if the victim ended her life or was strangled by someone else.

We recall that it was the victim’s son who informed the police after not communicating with his mother for 3 days who did not open his phone. The report to the police was made last night around 12:30.

This morning, the police broke the door of the apartment of the 47-year-old, which was found dead. Forensic expertise is expected to bring to light the circumstances of this event.