Një person ka mbërritur pa shenja jete pasditen e sotme në spitalin e Burrelit. Viktima është Ilir Turja, 50-vjeç me profesion minator.

50-vjeçari është gjendur i vdekur në rrethana të mistershme pranë minierave të Krastës Ndërkaq, është ende e paqartë sesi ka ndodhur ngjarja.

Kujtojmë pak javë më parë tre persona, inxhinieri Ismail Hoxha dhe minatorët Fatos Çesku e Rexhep Rrushiti humbën jetën në minierë në Balgjaj, pasi u asfiksuan në galeri.

A person arrived without signs of life this afternoon at Burrell Hospital. The victim is Ilir Turja, 50 years old, a miner.

The 50-year-old was found dead in mysterious circumstances near the Krasta mines. Meanwhile, it is still unclear how the event happened.

We remember a few weeks ago three people, engineer Ismail Hoxha and miners Fatos Çesku and Rexhep Rrushiti lost their lives in the mine in Balgjaj, after being suffocated in the gallery.