Një 60 vjeçar është gjetur i vdekur mbrëmjen e sotme në një magazinë në rrugën “Siri Kodra” në Tiranë, të cilën e kishte përshtatur si banesë.

Policia njofton se rreth orës 18:30, është gjetur pa shenja jete shtetasi A.P., rreth​ 60 vjeç.

Nga kqyrja paraprake nuk vërehen shenja dhune apo dëmtime të tjera fizike.

Grupi hetimor dhe sherbimet e Policisë ndodhen në vendngjarje dhe vijojnë për sqarimin e rrethanave të ngjarjes, ku paraprakisht dyshohet për vdekje natyrale.

A 60-year-old man was found dead tonight in a warehouse on “Siri Kodra” street in Tirana, which he had adapted as an apartment.

Police reports that around 18:30, A.P., about 60 years old, was found without signs of life.

Preliminary examination does not show signs of violence or other physical injuries.

The investigative team and the police services are at the scene and continue to clarify the circumstances of the event, where natural death is suspected.