Një ngjarje e rëndë e cilësuar si krim ën familje është shënuar në fshatin Banjishnicë të Gostivarit, Maqedoni e Veriut. B.I, 65 vjeç ka qëlluar me sopatë në dhomën e gjumit bashkëshorten e tij me inicialet Xh.I në orët e para të mëngjesit dhe më pas është arratisur.

Krimi është kallëzuar nga i biri i çiftit. “Në orën 06:43 shtetasi V.I. i lindur në vitin 1987 ka denoncuar se babai i tij B.I. i moshës 65 vjeçe me sëpatë në dhomën e gjumit ka mbytur gruan e tij XH.I. e lindur në vitin 1960 dhe më pas është arratisur.”- njofton Policia.

A serious incident described as a domestic crime was recorded in the village of Banjishnica in Gostivar, Northern Macedonia. B.I, 65 years old, shot with an ax in the bedroom his wife with the initials Xh.I in the early hours of the morning and then escaped.

The crime was reported by the couple’s son. At 06:43, citizen VI, born in 1987, reported that his father, 65-year-old BI, had killed his wife XH, born in 1960, with an ax in the bedroom and then fled. “- announces the Police.