Fqinjët e shqètësuar kanë thirrur pòlicinë pasi dëgjuan disa ulërima nga shtëpia e tyre, pasditen e djeshme.

Kur pòlicia mbërriti në shtëpinë e tyre, gjetën gruan, 32 vjeç, burrin, 62 vjeç dhe fëmijën pa ndjenja në pishinë. Pòlicia mendon se ulërima ishin lutjet e dèshpëruara të nënës për ndihmë. Familja e cila u zhvendos në këtë shtëpi në muajin e fundit, u shpall e vdèkur në oborrin e pasëm, raporton NBC.

Shefi i pòlicisë së Brunsëick, Frank Losacco tha: “Kjo është një ditë shkátërruese për tërë komunitetin tonë. Është shumë herët për të përcaktuar saktësisht se çfarë ndodhi.

Ne po punojmë me zyrën e Prokurorëve të Qarkut Middlesex dhe do të lëshojmë informacionet e reja që do dalin”.

The distraught neighbors called the police after hearing some screams from their house yesterday afternoon.

When the police arrived at their home, they found the woman, 32, the man, 62, and the child unconscious in the pool. Pòlicia thinks that the screams were her mother’s desperate prayers for help. The family, who moved into the house last month, was pronounced dead in the backyard, NBC reports.

Brunswick Police Chief Frank Losacco said: “This is a devastating day for our entire community. It is too early to determine exactly what happened.

We are working with the Middlesex County District Attorneys’ Office and will release new information. “