Gati e gjithë Europa është në psikozë prej Covid-19. Rastet me të infektuar po shtohen nga dita në ditë.

Thirrjet për të qëndruar në shtëpi vazhdojnë kudo. Ndërsa fotografia e një burri 81-vjeçar mbi gomar me maskë në fytyrë është bërë virale.

Burri i moshuar është nga Meana Sardo, një fshat në Sardenjë në Itali. 81-vjeçari hipën për ditë mbi gomar dhe shkon për të parë delet dhe derrat.

Ai ka thënë:

Në fshat dal, por nuk takoj njeri. Po të shikojë ndonjë fshatar e përshëndes, por nuk e takoj. Unë i ndjek lajmet çdo ditë dhe e di se ky është një virus i rrezikshëm sidomos për ne të moshuarit. Unë kam qenë gjithmonë aq i shëndetshëm, por këtë herë e di që duhet të bëjë kujdes.
Burri moshuar ka dhënë kështu në mesazh për të gjithë, pasi ka thënë se ky virus është i rrezikshëm. Deri më tani gjendja më e rënduar paraqitet në Itali.

Almost all of Europe is in psychosis with Covid-19. The cases with the infected are increasing day by day.

Calls to stay home continue everywhere. While the picture of an 81-year-old man on a donkey with a mask on his face has gone viral.

The elderly man is from Meana Sardo, a village in Sardinia, Italy. The 81-year-old rides on a donkey for days and goes to see sheep and pigs.

He said:

I go out in the village, but I don’t meet anyone. If any peasant looks at him I greet him, but I do not meet him. I follow the news every day and know that this is a dangerous virus especially for us seniors. I’ve always been so healthy, but this time I know he needs to be careful.
The elderly man has said so in a message to everyone after saying that this virus is dangerous. So far the worst situation is in Italy.