Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pasditen e sotme në fshatin Fierzë të Belshit.

Një 9-vjeçar ka rënë nga lartësia dhe ka pësuar dëmtime të rënda në kokë.

Ai u transportua drejt spitalit të Elbasanit për të marrë trajtim mjekësor.

I mituri është plagosur rëndë teksa po luante me shokët tek fusha e fshatit, ku ka rënë nga lartësia 3-4 metra.

Deri tani raportohet se fëmija është jashtë rrezikut për jetën.

A serious event occurred this afternoon in the village of Fierzë in Belsh.

A 9-year-old fell from a height and suffered severe head injuries.

He was transported to the hospital in Elbasan for medical treatment.

The juvenile was seriously injured while playing with friends at the village field, where he fell from a height of 3-4 meters.

So far it is reported that the child is out of danger for life.