Vëllai i 15-vjeçares së abuzuar seksualisht nga roja i shkollës dhe tre të rinj në Tiranë rrëfen ekskluzivisht detaje tronditëse në emisionin ‘Me Zemër të Hapur’ të gazetares Evis Ahmeti, në News24.

I riu tha se motra është abuzuar seksualisht që në moshën 12-vjeçare, kur ishte në klasën e shtatë, nga roja 65-vjeçar dhe punëtorët e këtij të fundit, të cilët i urdhëronte vetë ai.

Vëllai tha se gjatë muajit maj i çonin edhe atij foto dhe video të motrës, dhe kur i ka shkuar fotoja e fundit, i ka treguar të motrës, e cila ka shtangur.

Pjesë nga rrëfimi i zbardhur nga BW:

Si e more vesh të vërtetën?

Më dërgonin foto dhe video mua gjatë gjithë muajit maj. Kur më erdhi fotoja e fundit, shkova në shtëpi dhe ja tregova motrës. Ngeli e shtangur, doli duke qarë dhe ka bërë denoncimin në polici. Në ngjarje janë përfshirë dhe shokë të mi.

Si janë përfshirë?

Roja ka qenë drejtuesi. E kemi komshi. Ky i thoshte merr këtë, merr këtë, dhe vinin e merrnin me makina. E kërcënonin se do i shpërndanin foto dhe motra nuk tregonte se kishte frikë.

Unë fola me motrën, por ajo nuk fliste, vetëm qante.

Para se të vinin fotot te ju, kishit parë ndryshim te motra?

Jo, dukej normal.

As nëna juaj nuk kishte vënë re gjë?

Jo jo

Po kur u përballët me realitetin?

Motra i tregoi gjithë të vërtetën nënës. I tha që roja kishte abuzuar me të që rreth moshës 12 vjeçe, që kur ishte në klasën e shtatë. Ajo nuk kishte folur, se ai i bënte presion. Roja ka abuzuar i pari, pastaj punëtorët e tij, që ju jepte urdhër. Unë i njoh, njëri është i moshës 20-vjeçare, e kam në pallat.

The brother of the sexually abused 15-year-old from the school guard and three young people in Tirana confesses exclusively shocking details in the show ‘With an Open Heart’ of the journalist Evis Ahmeti, in News24.

The young man said that his sister had been sexually abused at the age of 12, when he was in the seventh grade, by a 65-year-old guard and the latter’s workers, whom he himself had ordered.

The brother said that during May, they also sent him photos and videos of his sister, and when the last photo was taken, he told his sister, who was stunned.

Excerpts from the story revealed by BW:

How did you find out the truth?

Photos and videos were sent to me throughout May. When the last picture came to me, I went home and told my sister. She was stunned, came out crying and reported the matter to the police. My friends were also involved in the event.

How are they involved?

The guard was the leader. We have a neighbor. He told her to take this, take this, and they would come and take it by car. He was threatened with being photographed and his sister did not show any fear.

I talked to my sister, but she didn’t talk, she just cried.

Before the photos came to you, did you see a change in your sister?

No, it seemed normal.

Didn’t your mother notice anything either?

No no

What about when you faced reality?

The sister told the whole truth to her mother. She told him that the guard had abused her since she was about 12 years old, when she was in seventh grade. She had not spoken, that he was pressuring her. The guard first abused, then his workers, who gave you orders. I know them, one is 20 years old, I have him in the palace.