Ministria e Arsimit këtë të martë ka bërë me dije se viti i ri akademik 2020-2021 do të nisë me 2 nëntor.

Urdhri për caktimin e vitit akademik në të gjithë institucionet e arsimit të lartë në vend është firmosur nga ministrja Evis Kushi.

Ndërkohë vijon faza e dytë e përzgjedhjes së universiteteve nga ana e maturantëve.

Ky do të jetë një vit ndryshe për të gjithë studentë, për shkak të pandemisë së koronavirusit dhe masave kufizuese që duhet të respektojë secili student.

The Ministry of Education this Tuesday announced that the new academic year 2020-2021 will start on November 2.

The order for the appointment of the academic year in all higher education institutions in the country was signed by Minister Evis Kushi.

Meanwhile, the second phase of the selection of universities by graduates follows.

This will be a different year for all students, due to the coronavirus pandemic and the restrictive measures that every student must abide by.