Një aksident me pasojë vdekjen është regjistruar mbrëmjen e djeshme në Kosovë.

Mësohet se viktima në këtë aksident është Albert Krasniqi, aktivist i Nismës Socialdemokarate.

Lajmi është bërë i ditur nga ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi.

Ai njofton se Albert Krasniqi, sot do të duhej të niste punën si këshilltar i tij, por fatkeqësisht nuk shkoi dot në punë.

Njoftimi i plotë i Krasniqit:

ALBERT sot kam pritur të të uroj mirëseardhje në detyrën e re si këshilltar i imi në MTI, por në asnjë mënyrë s’kam menduar që pikërisht të ju them lamtumirë.

Veprat tua, sjellja jote ishin shembulli më i mirë i një të riu, me një perspektivë për të ardhmen.

Do të na mungosh shumë Albert, kujtimi për ty kurrë nuk do të harrohet.

Lamtumirë shoku ynë,

Lutemi që të pushoni i qetë në parajsë!

It is learned that the victim in this accident is Albert Krasniqi, an activist of the Social Democratic Initiative.

The news was announced by the Minister of Trade and Industry, Vesel Krasniqi.

He announces that Albert Krasniqi should start working today as his advisor, but unfortunately he could not go to work.

Krasniqi’s full announcement:

ALBERT today I expected to welcome you to my new job as my advisor at MTI, but in no way did I think to say goodbye to you.

Your actions, your behavior were the best example of a young person, with a perspective for the future.

We will miss you very much Albert, the memory of you will never be forgotten.

Goodbye our friend,

Please rest in peace!