Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Itali, protagonist i së cilës është bërë një shqiptar.

Të premten në qendër të Bolonjës, 25-vjeçari shqiptar ka sulmuar një prift.

Sipas mediave italiane kleriku At Domenico Vittorini, kreu i bazilikës së San Giacomo, u sulmua pranë kishës së tij.

Raportohet se shqiptari ka të kalaur kriminale. Mediat shtojnë se ai fillimisht debatoi me klerikun dhe më pas e goditi me grushte disa herë, thanë burimet lokale.

Bëhet e ditur se është arrestuar nga policia ndersa kleriku 54-vjeçar është dërguar në spital për trajtim.

Burimi: viveremacerata.it |joq.al

An unusual event took place in Italy, the protagonist of which became an Albanian.

On Friday in the center of Bologna, a 25-year-old Albanian attacked a priest.

According to Italian media, the clergyman Father Domenico Vittorini, the head of the Basilica of San Giacomo, was attacked near his church.

It is reported that the Albanian has a criminal record. The media add that he initially debated with the cleric and then punched him several times, local sources said.

He was reportedly arrested by police while the 54-year-old cleric was taken to hospital for treatment.