Një burrë ka hipur në një ndërtesë 12 katëshe në Selanik, nga ku kërcënon se do të hidhet. Incidenti me shqiptarin gjysmë të zhveshur po ndodh në rrugën Lagada.

Forca të shumta policie kanë mbërritur në vendin e ngjarjes, si dhe njësitë e Zjarrfikësve për të parandaluar burrin që të kryejë aktin tragjik.

Ai tha se nuk ka dokumente qëndrimi, është pa para dhe jeton në një kasolle. Ndër të tjera shtoi se djali i tij po kryen shërbimin e tij ushtarak në Evros

A man has boarded a 12-storey building in Thessaloniki, from where he threatens to jump. The incident with the half-naked Albanian is happening on Lagada Street.

Numerous police forces have arrived at the scene as well as Firefighting units to prevent the man from committing the tragic act.

He said he has no residence documents, is penniless and lives in a hut. Among other things, he added that his son is performing his military service in Evros