Një çift bashkëshortësh shqiptarë, përkatësisht 40 dhe 37 vjeçe janë arrestuar nga policia italiane pasi merreshin me tregtimin e lëndëve narkotike, transmeton ABC.

Gjatë një vëzhgimi në rrethin Cesare të Komunës Savignano, punonjësit e policisë vunë re praninë e një burri duke qëndruar pranë një institucioni publik duke mbajtur qëndrim të dyshimtë. Uniformat blu u afruan për ta kontrolluar, duke hasur në nervozizmin e tij.

Kjo i nxiti ata të ushtronin një kontroll ndaj 40-vjeçarit dhe brenda automjetit të tij. Gjatë kontrollit atij iu gjet një sasi lënde narkotike, e llojit kokainë.

Pas zbulimit të drogës, policia bëri një kontroll edhe në banesën e tij, pas dyshimeve të ngritura nga thirrjet e shpeshta të të shoqes në telefon. Ajo tentoi të largohet duke mbajtur me vete një çantë. Brenda çantës policia gjeti edhe sekuestroi lëndë narkotike dhe më pas bëri edhe arrestimin e saj.

An Albanian couple, respectively 40 and 37 years old, have been arrested by the Italian police after they were involved in drug trafficking, reports ABC.

During a search in the Cesare district of Savignano Commune, police officers noticed the presence of a man standing near a public institution holding a suspicious posture. The blue uniforms approached to control him, encountering his nervousness.

This prompted them to exercise control over the 40-year-old and inside his vehicle. During the search, a quantity of cocaine was found on him.

Following the discovery of the drugs, police also conducted a search of his apartment, following suspicions raised by his wife’s frequent phone calls. She tried to leave carrying a bag. Inside the bag, the police found and seized narcotics and then made her arrest.