Një aksident i rëndë ka marrë jetën e një çifti shqiptar në New York, Amerikë. Burri i identifikuar si Muharem Frluckaj, 52 vjeç dhe gruaja e tij, Bisere Frluckaj, 47 vjeçe po udhëtonin me makinë kur u përplasën nga një automjet luksoz.

Ngjarja e rëndë ndodhi në “George Washington” në New York ku çifti po udhëtonte me automjetin tip Honda CRV dhe u përplas me një Chevrolet Corvette, në pjesën e ulët të urës.

Çifti jetonte prej vitesh jetonte në Bronx. Gruaja u shpall e vdekur në vendin e ngjarjes ndërsa burri humbi jetën kur mbërriti në spital. Shoferi automjetit tjetër mori disa lëndime dhe ndodhet jashtë çdo rreziku për jetën. Ndërkohë policia ka nisur hetimet për të zbardhur shkaqet e aksidentit me pasojë vdekjen.

A serious accident has taken the life of an Albanian couple in New York, America. The man identified as Muharem Frluckaj, 52, and his wife, Bisere Frluckaj, 47, were traveling in a car when they were struck by a luxury vehicle.

The serious incident took place in “George Washington” in New York where the couple was traveling in a Honda CRV and collided with a Chevrolet Corvette, at the bottom of the bridge.

The couple lived for years living in the Bronx. The woman was pronounced dead at the scene while the man lost his life when he arrived at the hospital. The driver of the other vehicle received some injuries and is out of any danger to life. Meanwhile, the police have launched investigations to find out the causes of the accident that resulted in death.