Homazhe në nder të 25-vjeçarit Klodian Rasha, u zhvilluan ditën e sotme dhe në Athinë. Emigrantët shqiptar në shtetin fqinj u grumbulluan përballë ambasadës shqiptare, në shenjë solidarizimi për vrasjen e të riut.

Lajmin e ka bërë të ditur gazetari Shpëtim Zinxhiria përmes një postimi në facebook, ku emigrantët me kurura lulesh dhe qirinj në duar i shprehën ngushëllimet familjarëve të viktimës.

Postimi i plotë: Sot në homazhin Patriotik ne Greqi, Komuniteti Shqiptar tregoi vlerat e saje duke thenë pershendetjen e fundit te ndjerit Klodian Rashaj.

Me kurora me lule dhe me qirinj te ndezur , u mbushen kangjellat e Ambasada Shqiptare ne Athinë.U PREHTE NE PAÇE SHPIRTI I KLODIANIT. Ngushellime familjes.

Tributes in honor of 25-year-old Klodian Rasha, took place today in Athens. Albanian emigrants in the neighboring country gathered in front of the Albanian embassy, ​​in solidarity with the murder of the young man.

The news was announced by the journalist Shpëtim Zinxhiria through a Facebook post, where the emigrants with wreaths of flowers and candles in their hands expressed their condolences to the relatives of the victim.

Full post: Today in the Patriotic homage in Greece, the Albanian community showed its values ​​by saying the last greeting of the late Klodian Rashaj.

The wreaths of the Albanian Embassy in Athens were filled with wreaths of flowers and lighted candles. Family condolences.