Një familje shqiptare është përfshirë në një aksident të rëndë në ishullin Naxos në Greqi, ku për pasojë ka ndërruar jetë nëna e 3 fëmijëve. Ngjarja ndodhi rreth orës 01.30.

Mësohet se gruaja ishte e ulur në sediljen e parë të pasagjerit, ndërsa të tre fëmijët, dy vajza të mitura dhe djali pak më i rritur, ishin ulur pas. Thuhet se nga aksidenti, më rëndë janë babai dhe një prej vajzave.

Sipas të dhënave të para, familja në mbrëmje ishte në restorant ku burri kishte pirë alkool. Thuhet se shqiptari drejtonte makinën me shumë shpejtësi, ndërsa kaloi në anën tjetër të rrugës dhe u përplas duke u shkatërruar. Zjarrfikësja deklaroi se aksidenti ishte i rëndë dhe familja ishte e izoluar mes hekurave të makinës. Familja jetonte shumë vite në ishull, ndërsa gëzonte respektin e banorëve të zonës, ndërsa merreshin me biznes.

An Albanian family was involved in a serious accident on the island of Naxos in Greece, where as a result the mother of 3 children died. The event took place around 01.30.

It is learned that the woman was sitting in the front passenger seat, while the three children, two minor girls and the slightly older boy, were sitting behind. It is said that the father and one of the daughters are the most serious from the accident.

According to preliminary data, the family in the evening was in the restaurant where the man had drunk alcohol. It is said that the Albanian was driving at a very high speed, while he crossed to the other side of the road and crashed, destroying himself. The firefighter stated that the accident was serious and the family was isolated between the bars of the car. The family lived for many years on the island, while enjoying the respect of the locals while doing business.