Një ngjarje tronditëse ka ndodhur në Zvicër, ku një shqiptar i Kosovës ka masakruar për vdekje me thikë nusen e djalit të tij.

Sipas mediave zvicerane, autori i dyshuar i krimit makabër është 56-vjeçari, Bamir T., i cili është arrestuar nga policia në vendin e krimit, ndërsa viktima është identifikuar si Adelina T., 24-vjeçe.

Ngjarja ndodhi mbrëmjen e djeshme në një apartament në rrugën Muttenz, në qytetin Pratteln.

Babai dhe djali i tij 27-vjeçar jetonin me nusen e djalit dhe me nipin 4-vjeçar deri një vit më parë.

Më pas, familja e re ishte zhvendosur në shtëpinë e tyre që ndodhej pranë shtëpisë së 56-vjeçarit, ku dhe kanë ruajtur lidhjet e ngushta familjare.

Ende janë të paqarta motivet që e çuan shqiptarin nga Kosova t’i merrte jetën në mënyrë makabre bashkëshortes së djalit të tij.

Sipas të dhënave paraprake, dyshohet se viktima e sulmoi vjehrrin e saj, pasi edhe ai ishte plagosur në dorë.

Ka dyshime se mosmarrëveshja midis tyre mund të ketë lindur për shkak të divorcit të planifikuar midis djalit të autorit dhe viktimës.

Djali i autorit ishte takuar më herët me një avokat divorci.

Pasi 24-vjeçarja mësoi këtë gjë, ajo thuhet se ka shkuar te vjehrra dhe vjehrri me të birin, ndërsa dyshohet se këta të fundit e kanë fajësuar për problemet e saj martesore.

E gjithë zona është tronditur nga ngjarja, pasi autori i vrasjes makabre njihej si një person i sjellshëm dhe i respektuar nga fqinjët.

Burimi: Blick|Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania

A shocking event took place in Switzerland, where a Kosovo Albanian stabbed to death his son’s bride.

According to Swiss media, the suspected perpetrator of the macabre crime is 56-year-old Bamir T., who was arrested by the police at the crime scene, while the victim was identified as Adelina T., 24 years old.

The incident happened last night in an apartment on Muttenz Street, in the city of Pratteln.

The father and his 27-year-old son lived with the boy’s bride and 4-year-old grandson until a year ago.

The young family was later relocated to their home near the 56-year-old’s home, where they have maintained close family ties.

The motives that led the Albanian from Kosovo to take the life of his son’s wife in a macabre way are still unclear.

According to preliminary data, it is suspected that the victim attacked her father-in-law, as he was also wounded in the hand.

There are suspicions that the dispute between them may have arisen due to the planned divorce between the author’s son and the victim.

The author’s son had previously met a divorce lawyer.

After the 24-year-old learned this, she is said to have gone to her mother-in-law and father-in-law with her son, while it is suspected that the latter blamed her for her marital problems.

The whole area was shocked by the event, as the perpetrator of the macabre murder was known as a polite and respected person by the neighbors.