Bëmat e shqiptarëve nuk kanë fund jo vetëm në trojet tona, por edhe jashtë tyre.

E fundit vjen nga një shqiptar nga Kosova që me shumë mundësi është mërzitur pa masë në doganë.

Shtetasi kosovar, i cili po kthehej nga Kosova për në Gjermani, ku jeton prej disa kohësh, kishte mbushur makinën me speca të Kosovës.

Mirëpo, siç raportojnë edhe mediat kosovare, në pikën kufitare në Hungari, është ndaluar dhe është detyruar t’i hedhë ato në koshin e mbeturinave.

Kështu që shqiptari ka shkuar në Gjermani “duarbosh”.

The deeds of Albanians have no end not only in our lands, but also outside them.

The last one comes from an Albanian from Kosovo who is most likely upset at the customs.

The Kosovar citizen, who was returning from Kosovo to Germany, where he has lived for some time, had filled his car with Kosovo peppers.

However, as the Kosovar media report, at the border point in Hungary, he was stopped and forced to throw them in the trash.

So the Albanian went to Germany “empty-handed”.