Një 38-vjeçar shqiptar është shpallur në kërkim nga Autoritetet e Policisë në Greqi pasi kishte marrë leje nga burgu dhe nuk është kthyer më.

Shqiptari ishte i burgosur në Qendrën Speciale të Ndalimit Bujqësor për Rini (EAKKN) në Kassavetia dhe pas përfundimit të afatit të lejes nuk u kthye për të vuajtur dënimin.

38-vjeçari shqiptar po vuante një dënim me burg për vjedhje dhe komplot të vazhdueshëm.

Burimi:magnesianews.gr

A 38-year-old Albanian man has been declared wanted by the Police Authorities in Greece after he had received permission from prison and has not returned.

The Albanian was imprisoned in the Special Center for Agricultural Detention for Youth (EAKKN) in Kassavetia and after the expiration of his leave he did not return to serve his sentence.

The 38-year-old Albanian was serving a prison sentence for theft and ongoing conspiracy.