Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ditën e sotmë, ku një person me origjinë shqiptare është vrarë në qytetin e Ternit në Itali. Viktima që u identifikua nga karabinierët ishte një 59-vjeçar shqiptar, i cili jetonte në qytetin e Umbrias.

59-vjeçari u gjet nga disa banorë të zonës të cilët panë trupin e pajetë të shtrirë në tokë dhe një thikë pranë tij. Këta të fundit njoftuan menjëherë autoritetet policore të zonës për të bërë ekspertizen e ngjarjes. Ndërkohë, sipas policisë shqiptari është goditur me thikë në mes të barkut dhe gjoksit, gjë që i kishte shkaktuar dhe vdekjen e menjëhershme.

Nga ana tjetër autoritetet policore nisur nga ekspertiza e ngjarjes, kanë hedhur poshtë mundësinë e vrasjes së qëllimshme dhe anojnë më shumë te vetëvrasja.

A serious incident occurred today, where a person of Albanian origin was killed in the city of Terni in Italy.

The victim identified by the carabinieri was a 59-year-old Albanian living in the city of Umbria.

The 59-year-old was found by several area residents who saw the lifeless body lying on the ground and a knife next to him.

The latter immediately notified the police authorities of the area to make the expertise of the event. Meanwhile, according to the police, the Albanian was stabbed between the abdomen and the chest, which had caused his immediate death.

On the other hand, the police authorities, based on the expertise of the event, have ruled out the possibility of premeditated murder and are more inclined to suicide.