Pas infektimit nga koronavirusi, ka ndërruar jetë edhe një shqiptar nga kosovar që jetonte në Londër.

Bëhet fjalë për Naser Ramadanin, i cili ishte nga qyteti i Ferizajt.

Lajmi u bë e ditur përmes një postimi në rrjett sociale nga Driton Tali, këshilltar i kryeministrit në detyrë Albin Kurti.

“Me pikëllim e morra lajmin për vdekjen e Naser Ramadanit (Baba).

Komuniteti ynë në Londër, me vdekjen e “Naser Babës”, humbi njërin nga njerëzit më pozitiv, të hareshëm dhe të dashur.

Ngushllime familjes dhe miqëve.”- shkruan Tali.

After being infected with coronavirus, an Albanian from Kosovo living in London also died.

It is about Naser Ramadani, who was from the city of Ferizaj.

The news was announced through a post on social networks by Driton Tali, advisor to the incumbent Prime Minister Albin Kurti.

“I am saddened to learn of the death of Naser Ramadani (Baba).

Our community in London, with the death of “Naser Baba”, lost one of the most positive, happy and loving people.

Congratulations to family and friends. ”- writes Tali.