Një burrë shqiptar që jetonte në Itali ka humbur jetën nga Covid-19. Lajmin e hidhur e ka dhënë vetë bashkëshortja e tij me anë të një postimi në rrjetet sociale.

Ajo ka shkruar:

Miq të dashur, prindër e kolegë, me dhimbje të madhe ju informoj se nga COVID-19 humbi jetën bashkëshorti im Adriani. Ishte një burrë dhe baba i dashur, djalë dhe vëlla i pazëvendësueshëm, një mik besnik për shumë, dhe një prind gjithmonë i gjindshëm dhe një koleg i ndershëm dhe i çmuar. Për mua ishte një burrë, shok, vëlla, mik, që më ka qëndruar pranë për 33 vite të lumtura.
Adrian Preza kishte vite që jetonte në Romë në Itali. E ditur bëhet edhe se i gjithë komuniteti shqiptar në Romë është i tronditur nga ky lajm.

Gjendja në Itali vazhdon të jetë e rënduar nga koronavirusi. Janë të shumtë ata që kanë humbur jetën nga ky virus në Itali. Ndërkohë në të gjithë botën vazhdojnë thirrjet për të qëndruar në shtëpi.

 

An Albanian man living in Italy has lost his life from Covid-19. The bitter news was shared by his wife through a post on social media.

She wrote:

Dear friends, parents and colleagues, I am very sorry to inform you that my husband Adriani died from COVID-19. He was a loving husband and father, an irreplaceable son and brother, a loyal friend to many, and an always obedient parent and an honest and valued colleague. For me it was a man, friend, brother, friend who has been with me for 33 happy years.
Adrian Preza had been living in Rome, Italy for years. It is also known that the entire Albanian community in Rome is shocked by this news.

The situation in Italy continues to be aggravated by coronavirus. There are many who lost their lives to this virus in Italy. Meanwhile, calls to stay home are continuing throughout the world.