Koleksioni “Aria” i Gucci-t i shfaqur në një sfilatë me rastin e 100-vjetorit të markës, dhe i frymëzuar nga koleksioni i parë i Demna Gvasalia-s për Balenciaga-n, bëri shumë bujë.

Koleksioni i veçantë që mbante detaje nga të dyja firmat e famshme të luksit bëri xhiron e mediave dhe shkoi përtej çdo pritmshmërie. Mirëpo, ajo që nuk dinim ishte se një prej modelëve që prezantoi në pasarelë veshjet e “Aria” është shqiptar.

Prive ka bërë të ditur se i riu quhet Joland Novaj, është 21 vjeç dhe është me origjinë nga Prizreni. Ai jeton prej vitesh me familjen në Amerikë dhe është bërë pjesë e fushës së modës. Sigurisht që të sfilosh për Gucci-n nuk është një arritje e vogël, prandaj edhe Novaj nuk mund të qëndronte pa e shfaqur emocionin në rrjetet sociale.

“Nuk mund të besoj që pashë veten duke ecur në shfaqjen Aria të Gucci-t, me të vërtetë një nder të jem pjesë e gjithë kësaj. Festojmë 100 vitet e Gucci-t”, -ka shkruar modeli shqiptar, duke falënderuar drejtorin krijues të markës së famshme, Alessandro Michele, dhe gjithë njerëzit që e bënë të mundur praninë e tij.

Mes disa fotove nga pasarela, ai ka ndarë edhe një foto ku qan me lot gëzimi.
https://www.instagram.com/p/CNsbpTVAr-0/?utm_source=ig_embed

Gucci’s “Aria” collection featured in a fashion show on the occasion of the brand’s 100th anniversary, and inspired by Demna Gvasalia’s first collection for Balenciaga, made a lot of noise.

The special collection that kept details from both famous luxury firms made the rounds of the media and went beyond all expectations. However, what we did not know was that one of the models who presented “Aria” clothes on the catwalk is Albanian.

Prive has announced that the young man is called Joland Novaj, he is 21 years old and is originally from Prizren. He has been living with his family in America for years and has become part of the fashion field. Of course, to show off for Gucci is not a small achievement, so Novaj could not stay without showing emotion on social networks.

“I can’t believe I saw myself walking into Gucci’s Aria show, it’s really an honor to be a part of it all. We celebrate the 100th anniversary of Gucci “, the Albanian model wrote, thanking the creative director of the famous brand, Alessandro Michele, and all the people who made his presence possible.

Among some photos from the catwalk, he has also shared a photo where he cries with tears of joy.