Një lajm i mirë ka mbërritur së fundmi nga Greqia. Mësohet se një 27-vjeçare shqiptare e raportuar e zhdukur disa ditë më parë është gjetur.

Antonia Nikolla nënë e katër fëmijëve u raportua e humbur nga familjarët e saj në datën 12 gusht në zonën e Iraklios në Kretë.

Bashkëshorti i saj ka njoftuar policinë greke se gruaja e tij është kthyer shëndoshë e mirë. Ende nuk dihen rrethanat se si ajo është kthyer sërish në banesë dhe arsyet e zhdukjes së saj.

Pas kësaj, policia helene ka ndërprerë menjëherë kërkimet.

Good news has recently arrived from Greece. It is learned that a 27-year-old Albanian woman reported missing a few days ago has been found.

Antonia Nikolla, a mother of four, was reported missing by her family on August 12 in the Heraklion area of Crete.

Her husband has informed the Greek police that his wife has returned safe and sound. The circumstances of how she returned to the apartment and the reasons for her disappearance are still unknown.

After that, the Hellenic police immediately stopped the search.