Një sherr i dhunshëm ka ndodhur mes një shqiptari dhe një italiani në Montesilvano, Pescara, Itali.

Siç shkruajnë mediat italiane, sherri ka qenë shumë i dhunshëm dhe nuk ka përfunduar në tragjedi veç prej mbërritjes së policisë dhe autoambulancës.

Italiani mësohet se ka marrë ndihmën mjekësore, ndërsa shqiptari ka tentuar ti shpëtojë policisë duke u futur në det, me qëllim që të arratisej.

Duke pasur frikë për më të keqen, karabinierët kanë kërkuar ndihmën e rojeve bregdetare për të kapur dhe kthyer pas shqiptarin.

Ka qenë njeri prej tyre, i cili me një motor uji ka arritur atë dhee ka kthyer në breg, ku është kapur nga policia.

Asnjëri prej tyre nuk ka dhënë dëshmi për policinë dhe kjo e fundit ka kërkuar ndihmën e dëshmitarëve për të zbardhur ngjarjen.

A violent quarrel took place between an Albanian and an Italian in Montesilvano, Pescara, Italy.

According to the Italian media, the quarrel was very violent and did not end in tragedy except the arrival of the police and the ambulance.

The Italian is learned that he received medical assistance, while the Albanian tried to escape from the police by entering the sea, in order to escape.

Fearing the worst, the carabinieri sought the help of the Coast Guard to capture and retrieve the Albanian.

It was one of them, who with a water motor reached him and returned to the shore, where he was caught by the police.

None of them gave evidence to the police and the latter sought the help of witnesses to uncover the event.