Një efektiv grek policie është rrahur nga një shqiptar dhe ka përfunduar edhe në spital.

Ngjarja e pazakontë ka ndodhur sot në mëngjes, në sheshin Gaios, në Paxos të vendit fqinj.

Polici grek ka qenë duke ecur në sheshin e ishullit, kur u përball me shqiptarin, shkruajnë mediat helene.

Të dy kanë nisur një sherr të ashpër verbal, kurse më tej shqiptari e ka sulmuar e dhunuar fizikisht.

Menjëherë, efektici policor grek u dërgua në spital, që të marrë ndihmën e nevojshme mjekësore.

Ndërsa, shqiptari u prangos për dhunën që ushtroi mbi policin.

Polici grek është tashmë në Spitalin e Janinës, ndërsa dëshmia e tij pritet të zbardhë gjithë ngjarjen e sotme.

A Greek police officer was beaten by an Albanian and ended up in hospital.

The unusual event happened this morning, in Gaios Square, in Paxos of the neighboring country.

Greek police was walking in the square of the island, when he confronted the Albanian, write the Greek media.

The two have started a fierce verbal quarrel, and further the Albanian has attacked and physically abused him.

Immediately, the Greek police officer was taken to the hospital to receive the necessary medical assistance.

Meanwhile, the Albanian was handcuffed for the violence he exercised against the police.

The Greek policeman is already in the Hospital of Ioannina, while his testimony is expected to shed light on the whole event today.