Prej disa ditësh është bërë virale në rrjetet sociale veçanërisht në Tik Tok, kënga “Freestyle” e këngëtarit shqiptar i njohur si “Don Xhon” në bashkëpunimin me Meriton Mjekiqin.

Ritmi i këngës është tepër i këndshëm dhe shumë njërëz në Tik Tok po shpërndajnë video duke kërcyer nën këto ritme.

Këtij trendi nuk i kanë shpëtuar as 3 ushtarë grek, të cilët janë argëtuar me këngën e shqiptarit dhe më pas e kanë shpërndarë në llogarinë e tyre në Tik Tok.

Në videon e mëposhtme shihen ushtarët me uniformën greke duke kërcyer mjaft të kënaqur teksa në sfond dëgjohet “Freestyle” i Don Xhonit.

For several days, the song “Freestyle” by the Albanian singer known as “Don John” in collaboration with Meriton Mjekiqi has gone viral on social networks, especially in Tik Tok.

The rhythm of the song is incredibly enjoyable and many people in Tik Tok are sharing videos dancing to these rhythms.

Not even 3 Greek soldiers escaped this trend, who had fun with the Albanian song and then distributed it on their Tik Tok account.

In the video below, the soldiers in Greek uniform are seen dancing quite contentedly, with Don John “Freestyle” in the background.