Mbrëmjen e sotme në emisionin “Soiree” me Jonida Shehun në Abc ka qenë e ftuar Kleoniki Delijorgji. E kemi parë si modele, ka qenë më e bukura e Shqipërisë në vitin 2012 (Miss Shqipëria 2012), por tashmë ajo ka vendosur t’i dedikohet muzikës.

Vitin që lamë pas, ajo publikoi edhe këngën e saj të parë të titulluar “Purified”, teksa ka thënë që është duke përgatitur albumin e saj dhe shumë shpejt do ta publikojë.

Kleoniki ka dhënë disa detaje për këngët që do të lançojë së shpejti dhe një ndër to do të jetë dedikim për të dashurën e ish-të dashurit të saj.

“Dashuria e vërtetë është diçka shumë e rrallë dhe jo të gjithë njerëzit e njohin atë lloj dashurie. Shumica e njerëzve mendojnë që dashuria është që të ndjesh për një person, por jo dashuria e vërtetë pa kushte është që nuk të intereson nëse personi është me ty apo jo, por rëndësi ka që ai personi të jetë mirë.

Kjo është një dashuri që unë e kam ndjerë dhe jam shumë mirënjohëse. Jam shumë e lumtur tani për atë dhe të dashurën e tij. Kënga ime tjetër në fakt quhet “Goddess like me” domethënë, “Perëndeshë si unë” dhe e kam shkruar për të dashurën e atij”, është shprehur Kleoniki Delijorgji.

Tonight in the show “Soiree” with Jonida Shehu in Abc was invited Kleoniki Delijorgji. We have seen her as a model, she was the most beautiful of Albania in 2012 (Miss Albania 2012), but now she has decided to dedicate herself to music.

Last year, she released her first song entitled “Purified”, as she said that she is preparing her album and will publish it very soon.

Kleoniki has given some details about the songs she will be releasing soon and one of them will be a dedication to her ex-boyfriend’s girlfriend.

“True love is something very rare and not all people know that kind of love. Most people think that love is to feel for a person, but not unconditional true love is that you do not care if the person is with you or not, but it matters that that person is well.

This is a love I have felt and I am very grateful. I am very happy now for him and his girlfriend. “My other song is actually called ‘Goddess like me’, meaning ‘Goddess like me’, and I wrote it for his girlfriend,” said Kleoniki Delijorgji.